A konfliktus az élet tánca, amelyben felfedezhetjük és megismerhetjük saját magunk és mások elképzeléseit. /Marshall B. Rosenberg/

Koreo-coaching

A coaching során gyakran használunk metaforákat, hasonlatokat, szemléltető eszközöket. Kiváló eszköz erre a tánc is, különböző stílusait alkalmazzák már a coaching során.

Személyiségünket és kapcsolatainkat teljesebben élhetjük meg a tánc folyamata során. Ez gyakran képes újraszervezni berögzült sémáinkat, kimozdulhatunk elakadásainkból.

A tánc Önnek is segíthet, próbálja ki!

A Koreo-coaching során egy Önök által választott - bármilyen stílusú - zenére készítünk koreográfiát Önnek, és táncostársának/táncostársainak, s közben a tánc és beszélgetés által hasznos tapasztalatokkal gazdagodik önmagáról, a társáról, vele való kapcsolatáról, másokkal való kapcsolatairól úgy, hogy a lentebb felsorolt területek fejlődését is megtapasztalhatja.

A táncot alkalmazó fejlesztő módszerek, függetlenül attól, hogy mely irányzathoz tartoznak, a tánc által szerzett testi tapasztalatok fejlődésben betöltött alapvető személyiségszervező erejére építenek. A mozgás által működésbe lendül lényünknek, énünknek az a rétege, melyet folyamatosan használunk, de gyakran nem veszünk tudomást róla: a testünk.

Számos kutatás bizonyítja a tánc pozitív hatásait. Segítségével

  • nő az önbizalom és önértékelés,
  • javul a testkép, a térérzékelés,
  • a pszichomotoros funkciók fejlődnek,
  • nő a testi és lelki állóképesség, a kitartás,
  • csökken a stressz,
  • javul a figyelem és a memória,
  • fejlődik az empátia,
  • nő a kreativitás. 

Ebben a szórakoztató önfejlesztő munkában több, mint tizenöt éves táncoktatói és előadói tapasztalatommal, és több száz koreográfia készítésében szerzett rutinommal támogatom Önöket tánctanárként és life coachként. Az elkészült koreográfia bonyolultsága, összetettsége Önöktől függ. Az eredmény az Önök közös alkotása, és örök emlék marad!

Előzetes tánctudás nem szükséges!

A koreo-coachingon párok, szülő-gyermek párok, vagy barátok részvételét javaslom 4-6 alkalommal, alkalmanként egy - másfél órában.

Részvételi díj: 6000 Ft/fő/60 perc,  vagy 7500 Ft/fő/90 perc, mely magában foglalja a terembérlet árát is. / Tükrös termet az Axy Fitness és Wellness Stúdióban tudunk igénybe venni./

Igény esetén az előzetes egyeztetés érdekében kérem, e-mailen vegyék fel velem a kapcsolatot.